Bekend is ons suggestie bord dat iedere week anders wordt voorgesteld, in functie van de verse seizoengroenten, vis en vlees.

We hebben veel aandacht besteedt aan de variatie van onze snacks die toch wel vrij uniek zijn voor onze regio.

Qua nagerechten blijven we bij de klassiekers maar met een vleugje originaliteit, en de verwenkoffie is een topper.

Elk jaar hebben wij iedere maand een thema weekend de lijst vind u hieronder terug.

MENU KAART

SNACKS

SOEP VAN DE DAG

CROQUE MONSIEUR

CROQUE MADAME

CROQUE HAWAI

CROQUE BOLOGNAISE

CROQUE HUIZE GEERTRUI (Superano + geitekaas)

TRIO VAN CROQUES

OMELET NATUUR

BOEREN OMELET


PASTA’S

LASAGNE

SPAGHETTI BOLOGNAISE

SPAGHETTI BOLOGNAISE met extra groenten

SPAGHETTI BOLOGNAISE GROOT

SPAGHETTI BOLOGNAISE GROOT met extra groenten


BOERENBROOD

Rauwe Superano hesp “Pata Grega” (24 maand)


SALADES

SALADE GEITENKAAS met spekjes

SALADE SUPERANOHAM EN TIJGERGARNALEN

SALADE KIP EXOTISCH met ananas en curry

SALADE KIP en TIJGERGARNALEN  ananas en curry


VEGETARISCHE GERECHTEN (gelieve te vermelden)

SALADE GEITENKAAS

TAGLIATELLI ZALM

​​​​​​​GROENTENBURGER                                                                      

KINDER GERECHTEN

Gezonde gerechtjes

Balletjes in tomatensaus

Kinderspaghetti

Vers gebakken kippenfilet met appelmoes

Kinder croque monsieur met groentjes

Kinder croque madame met groentjes

Kinder croque hawai met verse ananas

Kinder croque bolonaise


Iets minder gezonde gerechtjes

Curry worst met frietjes

​​​​​​​Kippen nuggets met appelmoes en frietjes                                

Wij serveren max.  3 verschillende gerechten per tafel van 8 personen

Al onze gerechten worden vers gemaakt,

Onze excuses wanneer iets niet meer voorradig is.


image-275607-restorestje.jpg

VOORGERECHTEN

KAASKROKETTEN (2st)

GARNAALKROKETTEN (2st)

DUO van KAAS en GARNAAL kroket

TOAST MET ZALM

TOAST MET BOSPADDESTOELEN


VIS GERECHTEN

VISPANNETJE

TAGLIATELLI MET ZALM (met currysaus)

Scampi huize geertrui   5   of   8

(getomateerdesaus)

Scampi met curry saus   5   of   8

Scampi met look saus   5   of   8

Met Keuze uit: brood, puree, frietjes, kroketjes of tagliatelle


WARME GERECHTEN – Onze klassiekers

Unieke mix van 3 kroketten: garnaal, kreeft, scampi

geserveerd met slaatje en brood of frietjes

RIBBEKES van de CHEF         (±20 min. extra)

HAMMETJE van de CHEF     (±20 min. extra)

Dendermondse PAARDENWORSTEN

VOL –au– VENT

VARKENSWANGETJES

AMERICAIN PREPARE

KAASKROKETTEN (3st)

GARNAALKROKETTEN (3st)

Keuze uit puree of friet of kroketjes of brood

NAGERECHTEN  (Pannenkoeken en wafels enkel tussen 14:30 en 17:00)


“VERWEN”  bordje met # dessertjes

TAART VAN DE DAG

CHOCOLADE MOUSSE

MOELLEUX au chocolat

RIJSTPAP met bruine suiker

PANNENKOEKEN (2)/WAFEL met SUIKER of boter

PANNENKOEKEN (2)/WAFEL met huisbereide confituur

PANNENKOEKEN (2)/WAFEL met slagroom

PANNENKOEKEN (2)/WAFEL met bolleke  IJS

PANNENKOEKEN (2)/WAFEL met IJS en CHOCOLADE

PANNENKOEKEN (2) /WAFEL ‘’HUIZE GEERTUI” 

(vers fruit en slagroom)

PANNENKOEKEN (2)/WAFEL met slagroom en aardbeien

(enkel in het seizoen)

PANNENKOEK SCHIJFJES APPEL, Kaneel

PANNENKOEK geflambeerd – speculaasijs –appeltjes

Kinder pannenkoek (1)


ROOMIJS


KINDERIJSJE

KINDERIJSJE DAME BLANCHE

COUPE VANILLE

COUPE DAME BLANCHE

COUPE ADVOKAAT

COUPE CARAMEL – COUPE MOKKA

SPECULAAS IJS

COUPE ‘HUIZE GEERTRUI’ (vers fruit en slagroom)

Limoensorbet met Limoncello

​​​​​​​TRIO VAN SORBET – bv. Limoen/Framboos/Passie                

Thema weekends 2018
image-230155-evenementen_blad_2018.w640.jpg